Launch

De Launch X-431 ADAS PRO is de nieuwste automotive ADAS camera en radar kalibratie apparatuur ontwikkeld door Launch.

Steeds meer auto’s beschikken over ADAS: Advanced Driver Assistence Systems. Denk hierbij aan radarsysteem aan de voor- en achterzijde van het voertuig, adaptieve cruisecontrol, achteruitrijcamera’s en sensoren voor de dode hoek. Deze bestuurder assisstentiesystemen zijn ontworpen om tijdens het rijden veiligheid en comfort te bieden. Erg belangrijk dus dat deze systemen optimaal werken. Om professionals hierbij te helpen, heeft Launch de nieuwe ADAS PRO kalibratie apparatuur ontwikkeld. De oplossing van Launch maakt het mogelijk om bij ADAS uitgeruste voertuigen kalibraties aan radar- en camerasystemen uit te voeren voor juiste werking van de ADAS-systeem.

Professionele apparatuur voor kalibreren van ADAS systemen

Met de nieuwe automotive ADAS kalibratie apparatuur van Launch, is het kalibreren van camera- en radar gebaseerde ADAS-systemen eenvoudig uit te uitvoeren. Met de ADAS Pro kan de gebruiker de camera kalibratiepanelen en het radarreflectorpaneel op de juiste positie plaatsen om ervoor te zorgen dat de systeemkalibratie snel en nauwkeurig kan worden uitgevoerd.

De X-431 ADAS Pro is geschikt voor autocarrosseriebedrijven, autoglasservice bedrijven en professionele werkplaatsen, om professionele herkalibratie van de ADAS camera en radar uit te voeren bij vervanging of reparatie van camera en/of sensoren.