Snap-on

Snap-on EZ- (easy) ADAS Kalibratie Equipment is snel, compact, degelijk en innovatief en verhoogd de productiviteit, prestaties en toegevoegde waarde van uw werkplaats. Het gepatenteerde ADAS kalibratiesysteem assisteert u in het groeiend aantal werkzaamheden met betrekking tot Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) of geavanceerde rij-assistentiesystemen in personenauto’s.

Snap-on ADAS Kalibratie Oplossingen

HIERIN BLINKT SNAP-ON EZ-ADAS KALIBRATIE EQUIPMENT UIT:
Snel, compact, degelijk en innovatief
Iedereen kan ermee werken
Eenvoudige en snelle installatie, nauwkeurige meting en kalibratie
Flexibel voor verschillende ADAS systemen door grote diversiteit kalibratie borden
Kalibreert op basis van OEM afstelgegevens van autofabrikanten
Meting t.o.v. de hartlijn van de carrosserie
OEM kalibratie-gegevens snel beschikbaar voor aftermarket
Horizontale balk kan verticaal geroteerd worden voor compacte opslag
Compleet systeem, mobiel en flexibel inzetbaar
Telefonische Snap-on EuroTech Center helpdesk ondersteuning
Werkt naadloos samen met Snap-on diagnoseapparatuur
Houdt werkzaamheden en de voordelen ervan in uw eigen werkplaats
Demonstratie in uw werkplaats mogelijk

Er komen steeds meer Advanced Driving Assistance Systems (ADAS) of geavanceerde rij-assistentie systemen in personenauto’s en bestelwagens die gekalibreerd moeten worden. Ongeacht of u een universeel autobedrijf, merkdealer, schadeherstelbedrijf, autoruitherstelbedrijf, bandenspecialist of merkspecialist bent, ADAS systemen moeten goed functioneren om de veiligheid van de inzittenden en hun omgeving te garanderen. Bedrijven die de systemen kalibreren, moeten dit volgens vastgestelde procedures en richtlijnen doen. Met Snap-on EZ-ADAS volgt u deze richtlijnen.

OEM ADAS SPECIFICATIES
Op het Snap-on EZ-ADAS systeem rusten patenten. De equipment is ontworpen op basis van OEM eisen en specificaties. Snap-on EZ-ADAS meet en kalibreert rijassistentiesystemen ten opzichte van de hartlijn van een voertuig. Een groot aantal autofabrikanten schrijft in hun werkplaatshandboeken voor om ADAS kalibraties ten opzichte van de middenlijn van de auto uit te voeren.

Voordelen Snap-on EZ-ADAS kalibratie
Snap-on heeft ervoor gekozen om de kalibratie-procedures van de autofabrikant te respecteren. De meeste OEM’s gaan bij de kalibratie uit van de hartlijn van het voertuig en dit heeft een aantal voordelen. Als de auto met een bumper een paaltje raakt, hoeft niet meteen de hele auto opnieuw uitgelijnd te worden om de camera te kalibreren, maar alleen de camera gekalibreerd te worden. Een ander voordeel is dat als de auto na het wegrijden uit de werkplaats een stoeprand raakt, de camera kalibratie nog steeds in orde is.

Maximale nauwkeurigheid

Omdat de autofabrikant het gebruik van targets voorschrijft, werkt Snap-on EZ-ADAS ook met deze borden. Dit wijkt af van andere systemen waar monitors of beeldschermen de targets vervangen. Een monitor- of beeldscherm-systeem moet de afstandsmeting tot de specifiek door de autofabrikant ontwikkelde targets compenseren. Dankzij lasers is Snap-on EZ-ADAS Kalibratie Equipment eenvoudig te installeren en uiterst nauwkeurig.

Foutloos en gebruiksvriendelijk

Dankzij intuïtieve en stap-voor-stap begeleide meetprocedures, reduceert Snap-on EZ-ADAS Kalibratie Equipment de kans op fouten tijdens het kalibreren en inleren van voertuigsystemen significant. Snap-on EZ-ADAS Kalibratie Equipment is gebaseerd op de Snap-on visie: eenvoudige bediening, eenvoudige procedures en niet alleen voor hoog gekwalificeerd speciaal getraind personeel. Met Snap-on EZ-ADAS (of easy) kan iedereen snel aan de slag.

Snap-on ADAS kalibratie equipment

Veiligste en meest accurate

Snap-on EZ-ADAS is niet het eerste ADAS kalibratiesysteem, maar daardoor hebben we wel goed kunnen anticiperen op informatie uit de markt. Snap-on EZ-ADAS is derhalve een systeem geworden dat volledig inspeelt op de wensen en eisen van gebruikers. In combinatie met de eisen die autofabrikanten aan het kalibreren van rij-assistentiesystemen stellen, garanderen wij dat Snap-on EZ-ADAS Kalibratie Equipment de meest gebruiksvriendelijke en accurate apparatuur die er op dit moment voor kalibratie-werkzaamheden verkrijgbaar is.

Onafhankelijk

Snap-on EZ-ADAS kalibratie oplossingen
Compleet systeem, mobiel en flexibel inzetbaar

Hoewel Snap-on EZ-ADAS op basis van OEM kalibratiespecificaties ontwikkelt is, is de hard- en software volledig onafhankelijk van autofabrikanten. Dit heeft als voordeel dat Snap-on diagnose-gebruikers niet hoeven te wachten tot kalibratiedata van de autofabrikant goedkeuring heeft om vrijgegegeven te worden voor de aftermarket.

Ik wil zo snel mogelijk meer informatie

Demonstratie op locatie

Naast snel, efficiënt, eenvoudig, nauwkeurig en om deze redenen binnen een mum van tijd rendabel, is Snap-on EZ-ADAS Kalibratie Equipment dankzij de roterende target-balk compact en neemt hij nauwelijks ruimte in. Ideaal dus voor werkplaatsen die al vol met allerlei andere equipment staan. Autobedrijven kunnen Snap-on EZ-ADAS ervaren middels een demonstratie op locatie in de werkplaats.